Helaas zijn we met The Good Stuff Bakery
moeten stoppen. Je kunt geen bestellingen meer plaatsen !!

Numi Golden Tonic Thee

Turmeric, beter bekend als Kurkuma of Geelwortel met frisse citroen en lime. Een zinnenprikkelende gezondheids-thee.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 4,69

GRATIS verzending vanaf € 59,-

Verzending 2-3 dagen na ontvangst bestelling

Veilig betalen via Ideal

100% natuurlijke ingrediënten

Productbeschrijving

Details

Turmeric, beter bekend als Kurkuma of Geelwortel met frisse citroen en lime. Een zinnenprikkelende gezondheids-thee. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch.

product_tab_text

Kurkuma**(68%), citroenverbena*(21%), gedroogde limoen**(11%). * = Biologisch,** = Biologisch en Fairtrade

Important Stuff

Gluten

Wij gebruiken alleen ingrediënten die van nature gluten-vrij zijn, dus zeer geschikt voor mensen met een gluten intolerantie. Alleen kunnen we echter niet 100% garanderen dat er geen enkel spoor van gluten aanwezig zijn.

Allergie

Welke allergie je ook hebt, of het lactose, gluten, geraffineerde suikers zijn of je hebt diabetes, we raden altijd aan om eerst een klein hapje te proberen en even te wachten om er zeker van te zijn dat je reactie-vrij blijft. Als dat zo is dan komt pas de moeilijkste beslissing, ga je het delen? ;) Wat je ook doet, het is allemaal goed en je mag met een gerust hart de rest opeten!

Kwaliteit ingrediënten

Wij kopen ingrediënten in bij gecertificeerde biologische leveranciers en bij bedrijven die samenwerken met de natuur, geen bestrijdingsmiddelen gebruiken en fairtrade zijn. Omdat wij ze weer her-verpakken mogen wij het niet officieel biologisch noemen.

We care

We houden van de aarde en gebruiken biologisch afbreekbare verpakkingen gemaakt van maiszetmeel (PLA) en houtpulp (Cellulose), dus die kunnen gewoon bij het GFT. En het karton kan natuurlijk via het oud papier gerecycled worden.

Welkom bij The Good Stuff
Leuk dat je ons bezoekt!
Wil je graag info, nieuwtjes en updates ontvangen? Vul dan hier je emailadres in, don't worry we zullen je niet gaan spammen ;-)