In verband met Corona is jouw bestelling
mogelijk langer onderweg !!

Good Story

Hallo,

mijn naam is Eva van Asperen en gezond en zo puur mogelijk eten is mijn passie. Alles zelf maken, pure smaken en puur leven, dat is waar ik naar streef en iedereen van harte kan aanbevelen.
Daarom ben ik The Good Stuff begonnen. Ik wil graag het leven wat gezonder, gemakkelijker en lekkerder voor je maken. Je laten zien en proeven dat lekkers gezond kan zijn en dat gezond lekker kan zijn.
Ik ben er voor jou. Ik ben er om je te helpen, te begeleiden, je te verrassen, te inspireren en je blij te maken. Dat is wat ik wil bewerkstelligen met The Good Stuff.


Het eerste zaadje voor The Good Stuff werd geplant door mijn oma

Ik denk dat ik een jaar of 4 moet zijn geweest toen ik ben begonnen met bakken. Ik was in ieder geval nog zo jong dat ik niet met mijn neus boven het aanrecht uitkwam en dus op een krukje stond om mijn lieve oma te kunnen helpen. Van cake tot wafels, koekjes en taarten. Noem het maar op, ik heb het samen met haar gemaakt.
Uiteraard was het uitlikken van de kom favoriet. Ik denk dat de meeste kinderen dat het leukste vinden en ik bevestigde daarin zeker de regel. En dat ik de helft van het speculaasdeeg op at maakte niks uit, we maakten gewoon wat extra. We hadden altijd genoeg voor iedereen. Ik vind trouwens nu nog altijd het speculaasdeeg lekkerder dan de gebakken koekjes.
Ik vond het toen allemaal geweldig, en ik vind het nog steeds geweldig. Het is alleen wel qua samenstelling en de keuze van ingrediënten in de loop der tijd uitgegroeid tot lekkers dat niet alleen heerlijk is, maar ook goed voor je lijf.


Van veganisme, superfoods en raw food naar raw & vegan bakery

Vanwege mijn eigen gezondheid, ben ik mij namelijk in 2002 gaan verdiepen in voeding en wat voeding voor invloed heeft op je lichaam en gezondheid. Ik had en heb nogal wat intoleranties en ben op zoek gegaan naar alternatieven.
Zo kwam ik in 2010 onder anderen in aanraking met veganisme, superfoods, raw food en mijn persoonlijke favoriet; natural bakery. Dat zo’n ongelofelijk lekkere dingen gezond voor je kunnen zijn had ik van te voren nooit kunnen dromen.

Maar ik ga nog een stapje verder. In veganistisch gebak wordt vaak nog gebruik gemaakt van bijvoorbeeld geraffineerde suiker en tarwe. Dit zijn veelvoorkomende intoleranties. Ik kies ervoor om deze te vermijden en zo puur en goed mogelijke ingrediënten te gebruiken in mijn (no)bakery.
De combinatie tussen lekker snoepen, kwaliteit, pure en eerlijke ingrediënten zal altijd terug blijven komen. Only the good stuff. Dat is waar ik voor sta.


The Good Stuff in het leven

Van klein meisje dat op een krukje stond om met haar neus boven het aanrecht van haar oma uit te komen tot nu. Het zijn heel wat jaartjes testen, uitzoeken en uitproberen geweest. Met ook de nodige misbaksels. Maar het was het allemaal waard, want nu is het zaadje dat door mijn oma geplant werd uitgegroeid tot een boom waarvan ook jij de vruchten kan plukken.

Het creatieve proces, het creëren van iets lekkers, het delen met je vrienden, familie en kinderen van iets goeds, van je liefde en ze tegelijkertijd te voeden, te verrassen en blij te maken…. Dat noem ik nou echt The Good Stuff in het leven.
En heb je kinderen? Laat ze vooral meehelpen, je creëert misschien wel de beste herinneringen in hun leven en je ziet maar, je weet nooit waar het toe kan leiden.

Welkom bij The Good Stuff
Leuk dat je ons bezoekt!
Wil je graag info, nieuwtjes en updates ontvangen? Vul dan hier je emailadres in, don't worry we zullen je niet gaan spammen ;-)