Helaas zijn we met The Good Stuff Bakery
moeten stoppen. Je kunt geen bestellingen meer plaatsen !!

Bestellen

Account aanmaken

Om een bestelling te kunnen plaatsen hebben we een enkele basisgegevens van je nodig. Het gemakkelijkste is om deze in je account te vermelden, zodat je je gegevens niet opnieuw hoeft in te geven bij een volgende bestelling. Uiteraard gaan wij volgens de privacy statement zorgvuldig met je gegevens om. Het is niet verplicht om een account aan te maken. In je winkelwagen dien je dan wel alle verplichte velden in te vullen zodat we je bestelling kunnen verzenden.

 

Order status

Na ontvangst van je bestelling ontvang je via het opgegeven emailadres de statusinformatie van je bestelling. Wij informeren je wanneer je bestelling verzonden wordt zodat je vervolgens via de track-and-trace link je bestelling kunt volgen.

Je bestelling doorloopt 3 stadia:

  1. Plaatsen bestelling: wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen, ontvang je automatisch een orderbevestiging.
  2. Betaling bestelling: afhankelijk van je betalingskeuze is een betaling direct gedaan en inzichtelijk. Echter wanneer je via overboeking betaalt kan het 2-3 werkdagen duren voordat je betaling binnen is, dit is vervolgens van invloed op de levertijd. 
  3. Verzending bestelling: je bestelling is verzonden en je ontvangt een bevestiging met een track and trace code om je pakket te volgen.
Welkom bij The Good Stuff
Leuk dat je ons bezoekt!
Wil je graag info, nieuwtjes en updates ontvangen? Vul dan hier je emailadres in, don't worry we zullen je niet gaan spammen ;-)